Referenciák

A podcastr gondozásában készült céges podcast csatornák

Podcast Szerkesztés
Minden, ami ügyvédi PR, marketing és kommunikáció, dr. Bende Mátéval, a Pro/Lawyer Consulting tulajdonosával.

Podcast Szerkesztés
A Gál Beáta Have it All Podcast a kivételesen különleges vállalkozás és vállalkozói lét megvalósítását támogatja.

Podcast Készítés
Halász Kata kismamamasszőr, szülést, szoptatást támogató dúla műsora.

Podcast Szerkesztés
Egy jogi podcast nem csak jogászoknak. A Jalsovszky szakemberei meghívott vendégekkel beszélgetnek üzleti témákról jogi megvilágításban.

Podcast Készítés
Önismereti segítség szakértőktől olyan nőknek, akik vágynak a változásra. A két házigazda Koch-Zuberecz Dóri és Szokoli Detti egymást sem fél coacholni.

Naprakész podcast

A napelemek telepítésének piaca bonyolult lehet a laikusok számára, hiszen kevesen tudják hogyan is működik egy ilyen rendszer. Éppen ezért a tévhitek sem ritkák az ügyfelek között.

A Gershoj Energia Kft. azért indította el a Naprakész podcastot, az iparágban elsőként idehaza, hogy egy befogadhatóbb módon, egy szakértő segítségével vezesse végig a hallgatókat. A termék működésétől a pénzügyi megtérülésig minden fontosabb témát érintve.

A szakértői munka bemutatása, a pozícionálás erősítése, az érdeklődők edukálása, bizalomépítés.

Interjú keretében egy laikus faggat egy szakértőt, tematikusan, egy-egy nagyobb témakört végigjárva. Az epizódok 20-30 perc hosszúak, de a lényegi információkat 2-3 perces részekben elküldtük a hírlevél listán szereplőknek is. Ezek az összefoglalók a hosszabb részeknél is új meghallgatásokat generáltak.

A podcastban nem azon van a hangsúly, hogy mit tud kínálni a cég, bár szó esik róla, hanem hogy mit érdemes tudnia az ügyfélnek a vásárlás előtt és után. Nem csak az érdeklődők edukációját segítette, de javította az értékesítési folyamatot is. Ráadásul a visszajelzések alapján az ügyfeleknél a podcastban elhangzottak kiinduló ponttá váltak a konkurenciával szemben. Így lett a Naprakész Podcast kommunikációs eszközből az értékesítést támogató csatorna!