Építsük fel együtt podcast csatornád!

Hiszel a podcastodban rejlő lehetőségekben, de még nem tudod teljes mértékben kihasználni? Elkötelezett tartalomkészítő vagy, de szeretnél egy alapos tervet mielőtt elindulnál?

Pontosan tudom mennyire nehéz feladat a napi munka mellett a tartalomkészítésre is fókuszálni, különösen akkor, ha kevés tapasztalattal bírsz ezen a területen.

A jó hír azonban az, hogy nem kell egyedül küzdened a kihívásokkal. Az online podcast tanácsadás segítségével választ kaphatsz szakmai kérdéseidre, és olyan megoldásokat találhatsz, amelyek segítenek elérni a kitűzött marketing célokat.

tervezés

Miben tudok Neked segíteni?

Mindegy, hogy még csak most kezdenél bele egy podcast csatorna indításába, vagy már túl is vagy az első néhány adáson. Személyre szabottan akár az alapoktól kezdve bevezetést kaphatsz az egész podcast készítés folyamatába.

Gyakorlati útmutatást kapsz a saját műsorod minden vonatkozásában. Segítek a stratégia felépítésében, a célok és mérőszámok meghatározásában, a műsorkészítés részleteiben, a mikrofonok és technikai eszközök használatában, a disztribúcióban és megosztom az aktuális marketing tippeket is.

Stratégia kialakítása

Meghatátozzuk a célokat, a célközönséget és lépésekre bontjuk a csatorna felépítését

Epizódok struktúrája

Átvesszük egy podcast epizód minden fontos elemét: intro, outro, struktúra, CTA, cím, leírás, profilkép

Marketing eszközök

Gyaykorlati útmutatót adok a leghasznosabb marketing eszközök használatáról

Csatorna elemzése

Kielemezzük a már elindult podcast csatornád az elérni kívánt célokhoz mérten

Tartalom és konkurencia elemzés

Összegyűjtjük azokat a témákat, amik válaszokat adnak a célközönség problémáira

Adásmenet felépítése

Tartalomnaptár készítése és vezetése a magabiztos tervezhetőségért

Mesterséges Intelligencia

A mesterséges intelligencia használata a hatékonyabb és gyorsabb podcast készítés érdekében

Több száz podcast adással a hátam mögött segítek abban, hogy felkészülten vágj bele és semmi ne tarthasson vissza a hatékony podcast készítésben.

Vélemények a közös munka után

Podcast tanácsadáson vettem részt Hubánál, ami minden várakozásomat felülmúlta.
Nagyon tetszett, hogy rendkívül felkészült volt, meghallgatta az adásaimat, így tényleg személyre szabott tanácsokat tudott adni. Minden szempontból megérte, biztos, hogy a jövőben is fogom még őt keresni és minden kezdő podcasternek ajánlom!

 Bárány-Szilfai Alida
Bárány-Szilfai Alida
Alida Wedding

Hubával több mint egy éve dolgozunk és ez idő alatt 120+ adást vágott meg nekünk! Villámgyorsan reagál, általában 1-2 munkanapon belül készen van bármilyen anyaggal és a szakértelmére bármikor nyugodtan alapozhatunk. Nem csak a vágásban, de a podcast marketingben is jártas (pl.: elképesztően részletes időszakos elemzéseket is szokott készíteni). Ritka, hogy ilyen jól egyesül az analitikai gondolkodásmód egy kreatív szakmával, de itt megtaláltuk.

Balogh Dávid
Balogh Dávid
Boom Marketing

A tanácsadóról

Rácz Huba

Rácz Huba vagyok, marketinges és a PodcastR alapítója.

Küldetésem, hogy vállalkozóknak és cégvezetőknek segítsek abban, hogy minden eddiginél könnyebben tudjanak a közösségük számára értéket nyújtó tartalmat készíteni.

Az ügyfeleimmel közösen több tucat podcast csatornát vittem már sikerre, a lehető legkülönfélébb iparágakban.

Ezidő alatt megtanultam, hogy milyen kérdésektől válhat izgalmassá egy interjú, hogy hogyan érdemes felépíteni egy műsor struktúráját és hogy mitől lesz igazán sikeres egy podcast csatorna.

A podcast piac gyorsan fejlődik, így fontos, hogy naprakész legyél, és ismerd a legújabb irányzatokat és trendeket még a konkurenciáid előtt!

Velük már dolgoztunk együtt

Akkor van szükséged segítségre, ha

Nem tudod hogyan indulj

Felépítünk egy márkára szabott stratégiát a felvételektől a disztribúcióig. Meghatározunk célközönséget, a célkitűzéseket és rendszert viszünk a tartalomkészítésbe. Kialakítjuk az adások menetét, átbeszéljük a technikai eszközök részleteit és az adások promóciójának alapjait.

Hatékonyabb elérést akarsz

Alaposan kivesézzük a podcast csatornád. Megfelelő struktúrában építed fel az epizódokat? Mi az intro koncepciója? Használod a storytelling elemeit? Működnek a CTA-k? Kiaknáztál minden marketing lehetőséget?

Kell egy külső vélemény

A tartalomkészítés maraton és nem sprint, de érezheted úgy, hogy megakadtál a folyamatokban. Pontos válaszokat fogunk keresni arra, hogy mi is a podcast csatornád célja, hol tartasz a célkitűzésedhez képest, kinek szólnak az adások és hogy hogyan oldod meg a célközönséged problémáit.

meeting részletek

39.000 Ft / óra

Gyakori kérdések

1 vagy 2 órás alkalmakat tudsz foglalni és naponta legfeljebb 1 alkalmat vehetsz igénybe.

Válaszd ki a naptárban a számodra megfelelő időpontot és már küldöm is az online meeting meghívót. Ezt elmentheted a naptáradba és így nem szükséges oda-vissza e-mailezni.

Minden esetben online, Google Meet-en keresztül szoktuk a konzultációkat bonyolítani. Neked nem lesz más dolgod, mint telefonról vagy számítógépről becsatlakozni a megadott időpontban, mi minden mást elintézünk.

Annyian lehetnek a meetingen ahány főt szükségesnek tartassz. Általában a projekt vezetője elég, de igény esetén fel is tudjuk venni a megbeszéléseket, így azt bármikor vissza tudjátok nézni.