A podcast ezer arca

Legyél a szakmád hangja, szerezz ügyfeleket és kommunikálj a célközönségeddel a podcast erejével!

Ebben a 40+ oldalas ebookban megosztom Veled – többek között – a “nagy titkot”, ami egy népszerű podcast csatorna beindításához elengedhetetlen.

Spoiler-veszély: nem a több milliós stúdió vagy a “híres” műsorvezető a lényeg…

Túl hosszúnak találod a könyvet?
Ne izgulj, a lényeget megtalálod benne hanganyag formájában is. Így akár út közben is megtanulhatod a podcast készítés alapjait!

Ingyenes ebook a podcast indításáról

Az e-bookból megtudhatod...

Akár még csak ismerkedsz a podcastek színes világával, akár már megfogalmazódott benned, hogy hasznos lenne saját podcast csatornát indítani, jó helyen jársz.

Amellett, hogy megtanulod a podcast készítés lépéseit, olyan letesztelt és működő tippeket és tanácsokat teszel magadévá, amelyek segítségével megérted a podcast, mint marketing eszköz jelentőségét, valamint teljesen egyedül el tudod indítani a saját podcast csatornádat.

Az ebookban található esettanulmányokon keresztül pedig betekintést nyersz olyan sikeres csatornák működésébe, melyek inspirációval szolgálnak számodra a jövőben.

mikrofon

A szerzőről

Rácz Huba

Rácz Huba vagyok, marketinges és a PodcastR alapítója.

Küldetésem, hogy vállalkozóknak és cégvezetőknek segítsek abban, hogy minden eddiginél könnyebben tudjanak a közösségük számára értéket nyújtó tartalmat készíteni.

Az ügyfeleimmel közösen több tucat podcast csatornát vittem már sikerre, a lehető legkülönfélébb iparágakban.

Ezidő alatt megtanultam, hogy milyen kérdésektől válhat izgalmassá egy interjú, hogy hogyan érdemes felépíteni egy műsor struktúráját és hogy mitől lesz igazán sikeres egy podcast csatorna.

Ebben a 40+ oldalas ebookban megosztom Veled – többek között – a “nagy titkot”, ami egy népszerű podcast csatorna beindításához elengedhetetlen.

Töltsd le az ingyenes ebookot

Csak töltsd ki az űrlapot és már olvashatod vagy hallgathatod is az ebookot!

PodcastR - Ebook letöltő