Tegyük tisztába! podcast

Szolgáltatások:

Podcast csatorna készítése

Tegyük tisztába podcast profilkép

Az epizódokat úgy készítettük, hogy az információ átadása minél hitelesebb legyen. Nagy hangsúlyt fektettünk a valós történetek bemutatására, amiket sokszor Kata saját ügyfelei mesélnek el.

Az interjú vagy monológ műfajű adások kéthetente jelennek meg.  A házigazda a szakértő, aki a vendégek valós történetein keresztül mutatja be a hiedelmeket, tévhiteket és ezek helyes kezelését.

A célcsoport tagjai – családot tervezőktől az egy éves babával rendelkezőkig – rengeteg felületről kaphatnak eltérő javaslatokat. A sorozat különböző példákon keresztül mutatja be a lényeges élethelyzeteket, megoldásokat.

 A hallgatónak nem csak választ adunk kérdéseire, de bizalmat is építünk a vendégek ajánlásaival, véleményeivel. 

Tervezés

A tervezéskor arra törekedtünk, hogy az adások a hasznos információkon kívül át tudják adni egy ülés bensőséges hangulatát és Kata személyiségét is.

Felvétel

Az epizódok felvétele mobil stúdióval készült abban a szobában, ahol a foglalkozások is zajlanak. A megszokott környezet miatt a megszólalók is otthon érezhették magukat, amire szükség is volt mivel több adást is felvettünk egy alkalommal.

Utómunka

Hangtisztítás, vágás, intro, outro és CTA szakasz hozzáadása. Disztribúciü beállítása és kezelése. Az adásokhoz készült show notes leírás is.

HALLGASS BELE