Gyere ki a tóra podcast

Szolgáltatások:

Podcast csatorna készítése

gyere ki a tóra podcast

A podcast célja volt megszólítani a horgász közönséget, de főleg a nem aktívan horgászattal foglalkozó fiatalokat. A magyar horgászsport a közelmúltban kiemelkedő eredményeket ért el. A világbajnokok történetei adják az alapot a hallgatók horgászat iránti érdeklődésének felbuzdításához és nem utolsó sorban a MOHOSZ csatornáinak követéséhez.

Tervezés

A megszólítani kívánt célközönség a fiatal, 20 év alattiak csoportja, ezért a podcast adásokban megszólalók is főleg az ezen korcsoportba tartozó bajnokok. Az interjús beszélgetések központjában a sporttal való megismerkedés, az emlékezetes fogások és a versenyzés áll.

Felvétel

Az epizódok felvétele a MOHOSZ székházában zajlott mobil stúdióval. Az ismerős környezet sokat segít a megszólalók magabiztosságán, a mobil stúdiónak köszönhetően pedig a hangminőség sem romlott!

Utómunka

A felvett hanganyagot meg kellett vágni, a hangsávokat megtisztítani. Az epizódokban van intro, outro és CTA szakasz is. Az adásokhoz készült show notes leírás. Végül a csatorna Host oldalán kerültek feltöltésre.

HALLGASS BELE