Podcast vágás
és szerkesztés

Hogy igazán a tartalomra
tudj fókuszálni!

Podcast csatornát indítanál, de Te intéznéd a felvételeket?
Már elindult a csatornád, de az olyan háttér feladatok, mint a vágás vagy a szerkesztés elveszik az energiát a kreatív munka elől?
Lehetne jobb a hangminőség?
Nincs időd az eredmények átfutására?

Mentsd meg a kreatív energiáid és delegáld le a rutinmunkát! A PodcastR segít elvégezni a háttérmunkát a már elindult podcast csatornák számára, így azok a minőségi tartalom létrehozására összpontosíthatnak.

Hogyan működik?

Jelentkezés

Válaszd ki a számodra megfelelő csomagot, vagy kérj visszahívást. Egy online meetingen egyeztetjük a szerkesztési igényeket.

Felvétel

Indulhatnak a felvételek. Ne izgulj, segítséget kapsz a technikai részletekben: milyen eszközöket szerezz be, hogyan használd őket, stb.

Feltöltés

Töltsd fel és oszd meg a felvett nyersanyagot. Az általad kényelmesen használható felhő/ tárhely szolgáltató megteszi - Drop-box, Google Drive.

Szerkesztés

Az előre megbeszélt határidőre elkészülnek a kért szerkesztési feladatok. A kész adást a tárhelyre visszatöltve fogod megtalálni, de erről értesítést is kapsz. Ha nem tetszik a végeredmény kérhetsz módosításokat a választott csomag keretein belül. 

Disztribúció

A végső adást közzétesszük az előre megbeszélt releváns oldalakon és lejátszókon. Elkészül a show notes - ez kvázi az adás leírása - ami segíti a hallgatókat és növeli az organikus elérést is. 

Elemzés

A publikálással nem ér véget a munka. Az elkészült adásokat havonta utókövetjük és riportáljuk, így hosszú távon alakítható a csatorna eredményessége.

Podcast Szerkesztés

KOMPLETT Csomag

/hónap

100.000 Ft

PODCAST Csomag

/hónap

60.000 Ft

RAPID Csomag

/hónap

45.000 Ft

Jelentkezés

Szeretnél belevágni egy saját podcast csatornába, de még nem vagy biztos a részletekben? Egyedi kérdésed lenne?
Töltsd ki az alábbi űrlapot és segítek átbeszélni a részleteket!

Kapcsolat

Rácz Huba

Rácz Huba

E-mail
info@podcastr.hu

Telefon
0620 459 3091