mobil stúdió

profi hangminőség az irodádból!

Ha már elkötelezted magad a podcast készítés iránt, a következő lépés a felvételek megszervezése. Választanod kell, hogy saját magad tanulod meg kezelni a technikát, vagy kibérelsz egy stúdiót.

A legtöbben viszont nem érnek rá az operatív munka mellett kitanulni még a mikrofonok, a hangkártyák és a vágóprogramok működését. A lokális stúdió pedig túl sok szervezéssel és ingázással járhat.

A mobil stúdió erre ad megoldást professzionális felszereléssel és tapasztalt kollégákkal, biztosítva a lehető legmagasabb minőségű felvételeket.

podcastr mobil studio

Miért neked való a mobil stúdió?

mobil stúdió rugalmas

RUGALMAS

A mobil stúdiós kitelepülést a saját beosztásodra ütemezheted. Mivel a legtöbb vidéki városban nincs podcast stúdió, ezzel a megoldással nem kell az ingázás és az időkeret miatt sem aggódnod, így időt és pénzt takaríthatsz meg.

oszd meg felvételt

NYUGODT

Nyugodtabb és produktívabb lesz a felvétel munkamenete a jól megszokott környezetben. Sok esetben az adásokban megszólalók munkatársak vagy ügyfelek, nem pedig kommunikációs szakemberek. A saját iroda kényelme kevésbé erősíti a lámpalázat, a magabiztos kommunikáció pedig a hitelességet is segíti.

video

HATÉKONY

Akár egy egész munkanapra kibérelheted a mobil stúdiót, így rengeteg tartalmat tudsz készíteni rövid időn belül. Ha havi egy megjelenéssel és egy órás epizódokkal számolsz, akkor 3-4 óra alatt rögzíthetsz előre negyed évnyi tartalmat. A további háttérmunkát pedig már mi intézzük.

GYORS

Mivel nincs szükség fájlok átvitelére vagy egy külön stúdióval való koordinációra a kész adás nemcsak gyorsabban készül el, de jobban megfelelhet az elvárásaidnak. A felvételek alatt szakmai segítséget is kapsz, amivel könnyebb lesz az időközben felmerült változtatások kezelése vagy az egyedi igényeid megvalósítása.

a mobil stúdió tartalma

Videót is szeretnél?

Van megoldásunk. Lehetőség van 3 kamerás videó felvételhez, profi MILC gépekkel, világított környezettel, LED tablókkal.

Podcast mobil stúdió2

gyakran ismételt kérdések

Mivel érdemes készülni a felvételre?

A felvételek előtt online meetingeken átbeszéljük a podcast csatornád struktúráját és a felvételek technikai részleteit. Hol, hogyan, milyen hosszan, hány megszólalóval történne egy-egy epizód.

A technikai hátteret innentől fogva bízd ránk, neked már csak azzal kell foglalkoznod, hogy minél jobb legyen a tartalom.

Melyik városokba kérhetem?

Leginkább az Észak-magyarországi megyéken kérhetsz kiszállást: Pest, Komárom-Esztergom, Veszprém, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Vas.

Mikor és milyen hosszú időre vehetem igénybe a szolgáltatást?

A mobil stúdiót munkanapokon, maximum 8 órára bérelheted ki. Ennyi idő alatt akár fél évnyi anyagot is rögzíthetünk.

Hogyan zajlik a kitelepülés?

Az előzetes megbeszélések és egyéni igények függvényében egy óra szükséges a felvételek előtti előkészületekhez.
Berendezzük az irodát, biztosítjuk az akadálymentes felvételt, majd a munka végeztével vissza is rendezzük a szobát. A nyersanyagból később határidőre elkészítjük a kész felvételt.

Mennyibe kerül a kiszállás?

A mobil stúdiós kiszállásminden esetben egyedi díjazású a helyszín, a megszólalók száma és a felvételek hosszának függvényében.

Ajánlatkéréshez jelentkezz az űrlap kitöltésével.

Jelentkezés

Szeretnél belevágni egy saját podcast csatornába, de még nem vagy biztos a részletekben? Egyedi kérdésed lenne?
Töltsd ki az alábbi űrlapot és segítek átbeszélni a részleteket!

PodcastR - Ajánlatkérő form

Kapcsolat

Rácz Huba

Rácz Huba

E-mail
info@podcastr.hu

Telefon
0620 459 3091