Podcast készítés

a márkád hangja

Képzeld el, hogy a vállalkozásodnak van egy saját online rádió állomása, amit bármikor és bárhol vissza lehet hallgatni. Itt közvetlen kapcsolatot teremthetsz a közönséggel, bemutatva szakértelmed, az iparágat és a saját személyiséged is.

Képzeld el, hogy lenne aki reggel munkába menet nem Balázsékat kapcsolja be, hanem a TE csatornád. Ez a podcast!

A megfelelő tartalom azonban ugyan olyan fontos lesz, mint a hangminőség. Ezért szükséges még az előtt egy jól felépített, átgondolt és márkára szabott struktúrával kezdeni a munkát, mielőtt mikrofon mögé ülnénk.

Hogyan működik?

Jelentkezés

A jelentkezéshez töltsd ki az oldal alján található űrlapot! Minden podcast egyedi, saját üzenettel és célcsoporttal. Az egyéni igényekhez pedig az árazás és a kért szolgáltatások köre is személyre szabható az előzetes egyeztetés alapján.

Tervezés

A kapcsolatfelvétel történhet online vagy személyes egyeztetéssel is. Meghatározzuk a podcast célját, közösen összeállítjuk a márka arculatához illő csatorna struktúráját. Fontos az önazonosság, a podcastnak képviselnie kell a márka hangulatát, üzenetét és megjelenését. Akkor is, ha csak közvetetten kapcsolódik a vállalati márkához.

Felvétel

Az előre egyeztetett struktúra alapján elkezdődnek a podcast adások felvételei. A technikai háttér a mobil stúdiótól a mikrofonokig biztosítható. Ezután elkészül a felvett anyag utómunkája, a vágás, a szerkesztés és az egyéb effektek hozzáadása.
Az elkészült anyag publikálás előtt mindig leellenőrizhető, így biztos lehetsz a végeredményben.

Disztribúció

A végső adást közzétesszük az előre megbeszélt releváns oldalakon és lejátszókon. Elkészül a show notes - ez kvázi az adás leírása - ami segíti a hallgatókat és növeli az organikus elérést is.

Elemzés

A publikálással nem ér véget a munka. Az elkészült adásokat havonta utókövetjük és riportáljuk, így hosszú távon alakítható a csatorna eredményessége.

Mi a Mobil studio?

Nem kell a technikai részletekért aggódnod.
A felvételek Mobil Stúdióval készülnek, amelynek részei az akusztikai falak és felvevő eszközök.
Ezzel garantálható a megfelelő hangminőség anélkül, hogy elhagynád az irodát és a komfort zónád.

A Mobil Stúdiós kitelepülés ára igény szerint változhat.

A részletekért töltsd ki a jelentkezési űrlapot.

Jelentkezés

Szeretnél belevágni egy saját podcast csatornába, de még nem vagy biztos a részletekben? Egyedi kérdésed lenne?
Töltsd ki az alábbi űrlapot és segítek átbeszélni a részleteket!

Kapcsolat

Rácz Huba

Rácz Huba

E-mail
info@podcastr.hu

Telefon
0620 459 3091