mÉrtékadó podcast

Szolgáltatások:

Podcast csatorna készítése

Az epizódokat úgy készítettük, hogy a bemutatott témák és gyakorlatok minél inkább hasonlítsanak egy coaching ülésre. A témák megválasztásánál a célcsoport – változásra vágyó nők – igényeire és kihívásaira alapoztunk.

Havonta 2 adás jelenik meg, amik egyazon témát dolgoznak fel. A két szakértő házigazda, az egyik epizódban együtt járják körbe az adott témát. A másik epizód inkább interjú jellegű. Ekkor vendéget fogadnak, aki érintett a témában vagy szintén szakértő.

Az adások egyedi eleme, hogy a házigazdák egymással és a hallgatókkal is elvégeztetnek coaching gyakorlatokat, feladatokat.

A témák olyan kérdések vagy szituációk amelyek a célcsoport számára meghatározóak. A hallgatók megoldást kapnak a problémáikra a közvetlen hangnem pedig a bizalmat növeli.

Ha a hallgató úgy érzi releváns információt kap megbízható forrásból, akkor nagyobb valószínűséggel fogja igénybe venni a coaching szolgáltatást is.

Tervezés

Még a felvételek előtt meg kellett határozni a megfelelő műfajt és struktúrát. Ez esetben arra törekedtünk, hogy az adások minél inkább tükrözzék egy coaching ülés hangulatát és céljait.

Felvétel

Az epizódok felvétele az Egyesület saját irodájában történt. Az ismerős környezet sokat segít a megszólalók magabiztosságán, a mobil stúdiónak köszönhetően pedig a hangminőség sem romlott!

Utómunka

A felvett hanganyagot meg kellett vágni, a hangsávokat megtisztítani. Az epizódokban van intro, outro és CTA szakasz is. Az adásokhoz készült show notes leírás. Végül a csatorna Host oldalán kerültek feltöltésre.

HALLGASS BELE