BOOMCast

Szolgáltatások:

Podcast szerkesztés

boomcast profilkép

Még egy unalmas marketinges podcast? Szerencsére nem!

Dávidék az online marketing érthető arcát mutatják be és habár legfontosabb témáik közé tartozik a marketing és a vállalkozásfejlesztés, de kitérnek a vállalkozói léthez szorosan kapcsolódó témakörökre is: időgazdálkodás, vállalkozás indítás és skálázás, feladatok kiszervezése.
A lényeg itt a stratégiai gondolkodásmód, hiszen amíg nem tudod a választ arra, hogy “mit” érdemes használnod az elérhető marketing csatornák közül, addig felesleges a “hogyanon” gondolkodnod.
Tervezés

Még a felvételek előtt meghatároztuk a podcast célját, üzenetét, célcsoportját és műfaját. A BOOM Marketingben az online marketing témakörnek csak az egyik részét, a "hogyant" tudták lefedni a jelenlegi tartalmaikkal. Ezért a podcast epizódok fókuszában a "mit" kérdésre adott válaszok kerültek.
Csak ezek után került sor az eszközök használatának átbeszélésére.

Szerkesztés

Az epizódokat saját eszközökön rögzítik, a nyersanyagot pedig elküldik szerkesztésre. Már a felvételen jelzik az esetleges szóbeli és tartalmi hibákat, így igazán hatékony az utómunka. A vágás és hangszínjavítás után következik az intro, a szignálok és az outro hozzáadása.
A kész anyagot meta adatokkal látjuk el.

Disztribúció

Az epizódok kétheti rendszerességgel jelennek meg. Az adásokat egy host oldalra töltjük fel, ami összekapcsolódik a lejátszókkal, így elég egy helyen beállítani az adatokat, a program pedig “szétszórja” az információt a hallgatók applikációira.

HALLGASS BELE