Podcast készítés

a márkád hangja

Képzeld el, hogy a vállalkozásodnak van egy saját online rádió állomása, amit bármikor és bárhol vissza lehet hallgatni. Itt közvetlen kapcsolatot teremthetsz a közönséggel, bemutatva szakértelmed, az iparágat és a saját személyiséged is.

Képzeld el, hogy lenne aki reggel munkába menet nem Balázsékat kapcsolja be, hanem a te csatornád. Ez a podcast!

A megfelelő tartalom azonban ugyan olyan fontos lesz, mint a hangminőség. Ezért szükséges még az előtt egy jól felépített, átgondolt és márkára szabott struktúrával kezdeni a munkát, mielőtt mikrofon mögé ülnénk.

Hogyan működik?

Jelentkezés

A jelentkezéshez töltsd ki az oldal alján található űrlapot! Minden podcast egyedi, saját üzenettel és célcsoporttal. Az egyéni igényekhez pedig az árazás és a kért szolgáltatások köre is személyre szabható az előzetes egyeztetés alapján.

Kapcsolatfelvétel

A kapcsolatfelvétel történhet online vagy személyes egyeztetéssel is. Itt meghatározzuk a podcast célját, közösen összeállítjuk a márka arculatához illő csatorna struktúráját. Fontos az önazonosság, a podcastnak képviselnie kell a márka hangulatát, üzenetét és megjelenését. Akkor is, ha csak közvetetten kapcsolódna a márkához.

Podcast készítés

Az előre egyeztetett struktúra alapján elkezdődnek a podcast adások felvételei. A technikai háttér a mobil stúdiótól a mikrofonokig biztosítva. Ezután elkészül a felvett anyag utómunkája, a vágás, a szerkesztés és az egyéb effektek hozzáadása.
Az elkészült anyag publikálás előtt mindig leellenőrizhető, így biztos lehetsz a végeredményben.

Disztribúció

A végső adást közzétesszük az előre megbeszélt releváns oldalakon és lejátszókon. Elkészül a show notes - ez kvázi az adás leírása - ami segíti a hallgatókat és növeli az organikus elérést is.
Az adás rövid részleteiből audiogram készül a social platformokra, ami segíti a podcast népszerűsítését.

Menj biztosra!

Nem kell a technikai részletekért aggódnod. A felvételekhez kérhetsz Mobil Stúdiót, amelynek részei a hangtompító falak és felvevő eszközök. Ezzel garantálható a megfelelő hangminőség anélkül, hogy elhagynád az irodát vagy a kedvenc termed.

mobil studio

Jelentkezés

Nincs két egyforma podcast, így a szerkesztési igények és az árazás is személyre szabható! A részletekért add meg adataidat és telefonon keresztül egyeztetünk.

visszahívás